Πολύ άσχημη εμφάνιση για την Τζουργκάρντεν, και ήττα με κάτω τα χέρια στην έδρα της Γκάις, η οποία τη φιλοδώρησε 3 γκολ (3-0) και την πλησίασε στους 2 βαθμούς.

Από την άλλη, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ματς, μην καταφέρνοντας ούτε να αμυνθεί σωστά, έχοντας πολλά προβλήματα στη μεσοαμυντική της γραμμή, αλλά ούτε και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι καλό στην επίθεση.

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Χένρικσον, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το ημίχρονο και ήταν απολύτως δίκαιο βάσει της εικόνας του ματς. Η Γκάις συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και δεν άργησε να πετύχει και άλλα τέρματα.

Στο 54’ ο Λούντγκρεν έκανε το 2-0, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Χόλμστρομ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Τζουργκάρντεν έγινε απειλητική για πρώτη φορά στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν πλέον όλα είχαν κριθεί, χωρίς να καταφέρει να μετουσιώσει, ωστόσο, κάποια ευκαιρία σε γκολ.

Η αντίπαλος των «πρασίνων» (07/11 στη Σουηδία το ματς) έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της Μάλμε, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογία με 50 βαθμούς, οκτώ παραπάνω από όσους έχει η Τζουργκάρντεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube