Απροσδόκητη «γκέλα» έκανε η Μάλμε πριν τον Ολυμπιακό, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στη Βάρναμο.

Οι γηπεδούχοι προηγούνταιν από το 55' με τον Μπολίν, ωστόσο ισοφαρίστηκαν στο 89', από πέναλτι που παραχώρησε ο Λουκίλι, ο οποίος είχε μόλις μπει ως αλλαγή, και αξιοποίησε ο Ζελίκοβιτς για το τελικό 1-1.

Παρόλα αυτά, η Μάλμε παραμένει το μεγάλο φαβορί για πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στο +10 από τις Χάμαρμπι, Τζουργκάρντεν που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Υπενθυμίζουμε ότι ο σουηδικός σύλλογος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 24 Οκτωβρίου εντός έδρας.

Η σύνθεση της Μάλμε: Φρίντριχ, Στρίγκερ Λάρσεν, Γιάνσον, Ζέτερστρεμ, Μπουσανέλο (85΄ Λουκίλι), Κρίστιανσεν (68΄ Γιόργκενσεν), Ρόζενγκρεν (85΄ Ολσον), Μπεργκ Γιόνσεν, Μπολίν, Ρικς (57΄ Πένια), Μπότχαϊμ (57΄ Τέλιν).

Με θετικό τρόπο συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάγκ, επίσης αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στο Europa League, καθώς πέρασε με σκορ 1-0 από την έδρα της Σουμγκαγίτ και παρέμεινε στην κορυφή με 21 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο από την Τουράν Τοβούζ που ακολουθεί.

Το τελικό σκορ υπέγραψε με γκολ στο 74' ο Ελβίν Τσαφαρκουλίγιεφ, στην πρώτη του ουσιαστικά επαφή με την μπάλα, αφού ένα λεπτό νωρίτερα είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Καραμπάγκ στις 30 Γενάρη, για την 8η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube