Τα… ιδιαίτερα του Κόμπι Μπράιαντ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο το περασμένο καλοκαίρι φαίνεται πως δεν αφορούσαν μόνο στο μπάσκετ. Τα λόγια του έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον ηγέτη των Μπακς, όπως αποκάλυψε μετά τη νίκη επί των Σίξερς.

«Ο Κόμπι με έκανε να το πιστεύω περισσότερο. Όταν ένας τύπος σαν τον Κόμπι έρχεται και σου λέει ‘πήγαινε πάρε το βραβείο του MVP’ σίγουρα αλλάζει τη νοοτροπία σου. Πίστεψα ακόμη περισσότερο πως μπορώ να τα καταφέρω», τόνισε.

Όσο για τη νίκη στη Φιλαδέλφεια και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισαν οι Μπακς, τόνισε: «Μας είχαν κερδίσει στο Μιλγουόκι πριν λίγες εβδομάδες και θέλαμε να έρθουμε εδώ, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πέρσι ήμασταν έβδομοι στην Ανατολή και αν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας με τους Σέλτικς, πιθανότατα θα είχαμε περάσει εμείς. Είναι φανταστικό αυτό που έχει καταφέρει το Μιλγουόκι τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε και καλύτεροι και μεγάλος μας στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube