Μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, π4ριν το ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιού Γιόρκ Νικς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και την πολύ καλή σεζόν των «ελαφιών».

Ενώ, παράλληλα, Ο Έλληνας φόργουορντ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τόσο την πιθανότητα κατάκτησης του βραβείου MVP από μέρους του, αλλά και τον προπονητή του, του οπ[οίου έπλεξε το εγκώμιο!

«Είναι σίγουρα διαφορετική αυτή η χρονιά. Παίζουμε καλύτερα. Η επίθεση κι η άμυνα μας έχουν αλλάξει. Συνολικά, όλοι απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν. Ο προπονητής μας κάνει τη διαφορά φέτος. Το πλάνο μας έχει αλλάξει, ειδικά στην επίθεση. Η μπάλα κυκλοφορεί πολύ, όλοι έχουν την ευκαιρία να είναι με την μπάλα στα χέρια. Έχουμε καλό κλίμα, όλοι το διασκεδάζουν. Έτσι είναι η επίθεσή μας, αλλά κι επειδή οι συμπαίκτες μου σουτάρουν πολλά τρίποντα. Μού δίνουν χώρο, γι' αυτό κάνω πολλά καρφώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντετοκούνμπο.

Όσο για το γεγονός ότι είναι ένας μη Αμερικανός παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ και διεκδικεί τον τίτλο του MVP; «Είναι κάτι μεγάλο για εμένα, την οικογένειά μου και κάθε διεθνή παίκτη, γιατί τους κάνει να πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους. Προσπαθώ να ηγηθώ, για να έχουν έναν δρόμο να ακολουθήσουν, όπως έκανα κι εγώ με τους Νοβίτσκι-Τζινόμπιλι. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το βραβείο του MVP, αλλά τρόπους να γίνομαι καλύτερος», ήταν η απάντηση του «Greek Freak».

Τέλος, αναφορικά με το πως γίνεται καλύτερος, ο Αντετοκούνμπο εξήγησε: «Περνάω πολύ χρόνο στο παρκέ με τους προπονητές μου, σουτάρω πολύ και νιώθω άνετα με αυτό που κάνω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube