Στη δημοσιότητα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες το ντοκιμαντέρ διάρκειας περίπου 32 λεπτών του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την πρώτη του επίσκεψη στη Νιγηρία το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο και τιτλοφορείται με το νιγηριανό όνομά του: «UGO: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo».

Αναμφίβολα μια ιστορία που έχει ξεχωρίσει από το εν λόγω ντοκιμαντέρ, είναι η απίθανη συνάντηση που είχε ο Έλληνας σούπερ σταρ με έναν υπάλληλο καταστήματος, ο οποίος και πουλούσε τη φανέλα του Γιάννη!

Ο ηγέτης των Μπακς προσπάθησε να διαπραγματευτεί την τιμή της φανέλας του, με τον πωλητή να δίνει τη δική του... μάχη στα παζάρια, όντας ανένδοτος και δείχνοντας πως δεν είχε ιδέα πως μπροστά του βρισκόταν ο Γιάννης, παρά το γεγονός πως προσπαθούσε να του πουλήσει τη φανέλα με το Νο. 34!

«Διαπραγματευόμουν. Ξέρω ότι έκανε δύο δολάρια και του είπε ότι θα του έδινα τρία δολάρια για δύο φανέλες, αλλά αρνήθηκε. Ήταν πολύ καλός. Τον σέβομαι για αυτό.

Και εδώ είναι το τρελό! Ο τύπος που μου πούλησε την φανέλα, δεν είχε ιδέα ποιος είμαι. Ήξερε ποιος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά δεν ήξερε ότι είμαι εδώ που του πουλούσε την εμφάνιση. Αυτή ήταν τρελή εμπειρία»,
ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Greek Freak»!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube