Οι δύο συνεχόμενες ήττες για τον Ολυμπιακό αποτέλεσαν είδηση, καθώς είναι σπάνιο οι Πειραιώτες να χάνουν δύο σερί αγώνες τους.

Για αυτό τον λόγο θέλουν σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρέψουν στις νίκες, υποδεχόμενοι τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας εν όψει και του επαναληπτικού με την Άντερλεχτ την ερχόμενη Πέμπτη ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, με το οποίο θα αλλάξει η ψυχολογία τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Βούρο και Σαλίνο.

Κασάμι και Καμπιάσο θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τους Φουστέρ και Κολοβό να παίζουν στα πλάγια. Φανέλα βασικού παίρνει και ο Τσόρι, με τον Πουλίδο να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Ιντέγε, Μαζουακού και Ρέτσος. Εκτός είναι οι Σιόβας, Πάρντο, Ερνάνι, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube