Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Volley League που μπαίνουν σε τροχιά δεύτερου γύρου, αρχής γενομένης από σήμερα στις 18:00 όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» τον εντυπωσιακό Μίλωνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρώτο γύρο τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και ρεκόρ 8-1 παίζοντας μάλιστα εξαιρετικό βόλεϊ ανά διαστήματα. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, βρίσκεται στον «αστερισμό» του θηριώδους Βραζιλιάνου κεντρικού Γκουσταβάο που αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και θα ενισχύσει αρκετά το μπλοκ.

Στην αντίπερα όχθη ο τρομερός Μίλωνας του Σάκη Ψάρρα, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και ρεκόρ 6-3. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει παρουσιάσει εντυπωσιακό πρόσωπο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχοντας ως κορυφαία στιγμή την εντός έδρας νίκη με 3-0 σετ επί του πρωταθλητή Παναθηναϊκού.

Στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που είχε περάσει άνετα από το «Κροίσος Πέρσης» με 3-0 σετ.

Το Σάββατο στις διεξάγονται τρία ακόμη σημαντικά ματς με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, τρεις μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» μεταξύ άλλων ενίσχυσαν τα άκρα τους με τον Αμερικανό Μπρέντεν Σάντερ ο οποίος ανακοινώθηκε και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στις αναμετρήσεις του Challenge Cup. Το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς μετρώντας επτά νίκες και δύο ήττες.

Την ίδια ημέρα διεξάγονται ακόμη δύο σημαντικές αναμετρήσεις για τη 10η αγωνιστική, με τον Άθλο Ορεστιάδας να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στις 18:00 ο οποίος έχει μπει στην μετά- Δημήτρη Καζάζη εποχή, ενώ στις 21:30 ο Πήγασος Πολίχνης θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 18:00 με την αναμέτρηση του Αριστοτέλη Σκύδρας με την Κηφισιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 6/1
18:00 Ολυμπιακός-Μίλωνας (Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» ΕSAP TV)

Σάββατο 7/1
16:30 Παναθηναϊκός- ΟΦΗ (Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά - PAO TV)
18:00 Άθλος Ορεστιάδας- Φοίνικας Σύρου ( Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» -ESAP TV)
21:30 Πήγασος Πολίχνης-ΠΑΟΚ ( Κλειστό Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης»- ΕΡΤ3)

Κυριακή 8/1
18:00 Αριστοτέλης Σκύδρας- Κηφισιά (Κλειστό Γυμναστήριο Καλυβίων- ESAP TV)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube