Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα στράφηκαν κατά της διοίκησης Φρίντκιν.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως πρέπει να γίνει αλλαγή πορείας και στο παιχνίδι με την Ίντερ θα μείνουν εκτός γηπέδου το πρώτο 15λεπτο.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Στο Ρόμα - Ίντερ η Curva Sud θα παραμείνει έξω - για να τονίσει ακόμα περισσότερο τη διαφωνία δεδομένης της σημασίας του αγώνα - για 15 λεπτά, για να διαμαρτυρηθεί για μια διοίκηση που δεν ακολουθεί τις υποσχέσεις της με πράξεις. Προσβολή σε σημαίες, επαναφορά του σήματος που δεν έγινε ποτέ, εκτεταμένη αποδιοργάνωση, κατά προσέγγιση εμπορευματοποίηση, επιλογή ανθρώπων ανεπαρκών να εκπροσωπήσουν τη Ρόμα από κάθε άποψη, δεδομένης της έλλειψης γνώσης της ρωμαϊκής πραγματικότητας, της ιστορίας της Ρόμα και των παραδοσιακών αξιών των Ρομανίστι.

Για να ηγηθείς της Ρόμα δεν αρκεί να ξοδέψεις χρήματα, είναι απαραίτητο όμως να δημιουργήσεις και να εκπροσωπήσεις ένα κλαμπ στο οποίο κάθε Ρομανίστα θα μπορεί να αντικατοπτρίζεται και για το οποίο θα είναι υπερήφανος. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει, καλούμε τους Ρομανίστι σε όλες τις θύρες να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία. Οικογένεια Φρίντκιν, απαιτούμε αλλαγή πορείας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube