Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικό καιρό στους ωραίους δρόμους του Ψυχικού και της Φιλοθέης και είχε απόλυτη οργανωτική επιτυχία από την FEEL GOOD Sports Club. Σ’ αυτό συνετέλεσε η άψογη συνεργασία της αστυνομίας όπου οι διοικητές των τμημάτων διασφάλισαν την άψογη αστυνόμευση των δρόμων και των κόμβων που και σε συνεργασία με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών εξασφάλισαν την απόλυτη τάξη και ασφάλεια στους δρομείς που συμμετείχαν.

Διεξήχθησαν αγώνες δρόμου Ημιμαραθώνιος, 5χλμ, 10 χλμ. αλλά και Δυναμικό Βάδισμα 5 χλμ για ενήλικες. Παράλληλα, διεξήχθησαν αγώνες δρόμου 1000μ για μεγαλύτερα παιδιά, 200μ., 400μ. για παιδιά Δημοτικού , και 50μ. για νήπια!

Έλαβαν μέρος πάνω από 700 δρομείς σ’ όλες τις κατηγορίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος. Σπύρος Καπράλος , πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κος. Παντελής Ξυριδάκης, ο κος. Δημήτρης Γαλάνης Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Φιλοθέης-Ψυχικού, ο κος. Βύρων Σταματόπουλος, αντιδήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού , η κα. Νέλλη Λάβδα πρόεδρος ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης-Ψυχικού, ο κος. Γιώργος Λενός πρόεδρος της ΕΦΙΠ της Ε.Ο.Ε. και πολλοί άλλοι φίλαθλοι και γονείς που χάρηκαν την διοργάνωση.

Το θέμα του αγώνα ήταν ότι στον παιδικό αγώνα των 200 μέτρων τα κορίτσια πέρασαν τα αγόρια. Συγκεκριμένα, τα 3 πρώτα κορίτσια ήταν 2΄΄- 4΄΄ πιο γρήγορα από τα 3 πρώτα αγόρια!

Μετά το τέλος του αγώνα, απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα στους νικητές και ακολούθησε AFTER PARTY με live music on stage με τον Νίκο Μίχα και την μπάντα του.

Ο αγώνας αφιερώθηκε στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube