Τη διοργάνωση είχε και φέτος το Αθηνόραμα και πραγματοποιήθηκε στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία».
Συγκεκριμένα, 24 ξενοδοχεία απέσπασαν Χρυσούς Σκούφους, ενώ άλλα 34 διακρίθηκαν με βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.
Από αυτά που κέρδισαν χρυσούς σκούφους, τα 11 βρίσκονται στην Αττική, από 3 σε Χαλκιδική και Κρήτη, αλλά και σε ελληνικά νησιά, όπως Σαντορίνη, Μύκονο, Κέρκυρα και Πάτμο.
Τα κριτήρια που λαμβάνονται υπ’ όψιν για τη βαθμολογία είναι η ποιότητα των πρώτων υλών, η μαγειρική τεχνική-επιδεξιότητα των σεφ, η αρμονία και η ισορροπία των γεύσεων, τα πρωτότυπα υλικά, οι δόκιμα ευφάνταστοι συνδυασμοί, η αισθητική εμφάνιση των πιάτων, η γενική αίσθηση που τελικά εκπέμπει το σύνολο όλων των επιμέρους στοιχείων.
Δείτε τα…
Etrusco| 16,5 / 20
Δημιουργική ελληνική κουζίνα / Επτάνησα – Κέρκυρα – Κάτω Κορακιάνα...
www.driveandtravel.gr