Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν τα παιδιά της ELITE TEAM II, τα οποία προπονήθηκαν στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το ταξίδι στο Cleveland – USA, σύσσωμη η προπονητική ομάδα της TNBA GREECE, οι γονείς τους, που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου, συνεργαζόμενοι προπονητές, αλλά και μικρή αντιπροσωπεία των αθλητών του Personal Training της ΤNBΑ GREECE.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην διεθνής παίκτης του μπάσκετ Δήμος Ντικούδης, που παραμένει ενεργός υποστηρικτής της προσπάθειας της TNBA Greece. Ο αθλητής βραβεύτηκε από την TNBA Greece για το ήθος, την συμπεριφορά και την αγωνιστικότητα καθόλη την αθλητική του καριέρα, αποτελώντας ένα απ’τα καλύτερα πρότυπα για τους νέους αθλητές. Τον αθλητή βράβευσε ο προπονητής μπάσκετ του Α.Σ. Τενέας, κος Κωνσταντίνος Σκλήρης, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα το έργο της TNBA Greece.

Ο υπεύθυνος της TNBA Greece και οικοδεσπότης της εκδήλωσης κ. Βαγγέλης Ζιάγκος αφού καλωσόρισε τους γονείς και τα παιδιά έκανε μικρή αναδρομή στην ιστορία της πρώτης ομάδας που ταξίδεψε στην Αμερική, ανέλυσε τα στοιχεία ανάπτυξης του project και άφησε υποσχέσεις για ακόμα πιο δυνατά σχέδια στο εγγύς μέλλον.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΤNBΑ GREECE και ο άνθρωπος, ο οποίος αποτελεί την κινητήρια δύναμη του έργου κ. Αχιλλέας Δεμέναγας, ανέλυσε τη δουλειά που γίνεται στους επίλεκτους, ώστε να βελτιωθούν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, εστιάζοντας στα σημεία που απαιτούν περισσότερη προπόνηση.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ομίλου SPORTCAMP κ. Θανάσης Ζόγκας, ο οποίος απευθυνόμενος στους γονείς αφού τους ευχαρίστησε τους για την παρουσία τους και την επιλογή των προγραμμάτων της TNBA Greece για τα παιδιά τους δήλωσε την ικανοποίηση της εταιρίας για την αύξηση των συμμετοχών από 25 σε 42, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς και συνέπειας των υπευθύνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης την έκπληξη έκανε μητέρα παίκτη της ELITE TEAM I που ένοιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους, την εμπειρία συμμετοχής του παιδιού της στην αποστολή της Αμερικής, παρουσιάζοντας τα οφέλη που αποκόμισε ο γιός της από το ταξίδι, με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα επιλέκτων της TNBA GREECE θα ταξιδέψει από 2 έως 11 Ιουλίου 2014 στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ όπου θα πάρουν μέρος σε διεθνές Τουρνουά μικρών ηλικιών και σε προπονητικό Camp των Cleveland Cavaliers το οποίο θα παρακολουθήσουν προσκεκλημένοι scouters και προπονητές High-Schools και Κολεγίων των ΗΠΑ.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τα επόμενα δοκιμαστικά (TRY OUT) της ELITE TEAM II, που θα πραγματοποιηθούν 11-13 Απριλίου 2014 στο SPORTCAMP στο Λουτράκι.

Περισσότερα στο: www.tnbabasketball.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube