Στο επίκεντρο βρίσκεται, για άλλη μία φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor All Star. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης, υπάρχει κουβέντα για τη δήλωση που είχε κάνει ο φαρμακοποιός εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλο, τον οποίο θεωρεί «βαρίδι» της κόκκινης ομάδας.

«Κώστα μου συγγνώμη... Αλλά αν ακούσουμε το όνομα του Κώστα σήμερα, η αποχώρησή του θα σηματοδοτήσει μία Κόκκινη ομάδα να στέκεται αήττητη σε οποιαδήποτε επιλογή και οποιοδήποτε ματσάρισμα των Μπλε. Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να μην λέμε αλήθειες» είχε πει χαρακτηριστικά ο Μαρτίκας.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Σταυρούλα Χρυσαειδή να δηλώνει σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης δείχνει να συμμερίζεται τις απόψεις του συμπαίκτη και φίλου του.

Από την πλευρά του, ο Μαρτίκας επιμένει στη δήλωσή του και εκθέτει την υπόλοιπη ομάδα: «Μια ενδεχόμενη αποχώρησή σου από την κόκκινη ομάδα, θα δυνάμωνε την ομάδα. Όλοι τον ψηφίσατε. Μην μου λέτε τώρα “Αχ χάρηκα που έμεινες Κώστα. Τι καλά που έμεινες Κώστα”».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παρουσιάζεται ενοχλημένος και δηλώνει στην κάμερα: «Τι είναι αυτοί ρε; Νομίζουν ότι με έχουν για πέταμα; Για να σε δω τώρα Μαρτίκα μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube