Επεισοδιακό ήταν για ακόμα μια φορά το συμβούλιο στο Survivor.

Σε πολύ έντονο κλίμα, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος μίλησαν για μεταξύ τους διαπληκτισμό στην καλύβα. Ο πρώτος, μάλιστα, κατηγόρησε τον «Ντάφι» αποκαλύπτοντας διάλογο που είχαν πίσω από τις κάμερες.

«Ο Τριαντάφυλλος μετά την ένταση που επικράτησε μου είπε “Ρουφιάνε, ρουφιανάκο Μπόγδανε να δω τι καριέρα θα κάνεις μόλις βγεις από εδώ», αυτολεξεί. Του είπα ότι “δεν είναι ωραίο αυτό που λες, σαν τη δική σου καριέρα δεν θα κάνω” και μου απάντησε “για αυτό να είσαι σίγουρος”», είπε ο Μπόγδανος και συμπλήρωσε:

«Το λαϊκό παιδί μας φλεξάρει πόσα λεφτά έχει βγάλει από μουσική, τη μεγάλη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και πόσα λεφτά χαλάει. Σε έναν καλλιτέχνη που είναι στα πρώτα βήματα έρχεται ο Τριαντάφυλλος με τόσα χρόνια καριέρας να πει τέτοιο πράγμα, επειδή είχαμε μια κόντρα».

Ο Τριαντάφυλλος αρνήθηκε ότι έχει συμβεί και ανέφερε τη δική του εκδοχή, υποστηρίζοντας πως: «Αυτό το σκηνικό έγινε όταν η ρεπόρτερ που καθόταν δίπλα μου κρατούσε το κινητό της και το κοίταξα. Ο Μπόγδανος αρχισε να φωνάζει ότι κοιτάζω το κινητό της και του λέω “τι κάνεις”. Του είπα “αφού θες να κάνεις καριέρα γιατί κάνεις τέτοια” και με ειρωνεύτηκε. Αν δεν θες να μου μιλάς μια δεν θέλω εκατό».

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube