Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star, μετά την ψηφοφορία του κοινού. Η παίκτρια των κόκκινων έπεσε από τα σύννεφα στο άκουσμα της ανακοίνωσης, όπως δήλωσε αμέσως.

«Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω. Ωστόσο, είναι η γνώμη του κοινού. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι».

Ούτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όμως, περίμενε ότι θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Παρά τις φήμες για χωρισμό, οι δυο τους αντάλλαξαν θερμό χαιρετισμό, με την παίκτρια να του λέει: «Σε πιστεύω. Αγάπη μου, κράτα γερά», όπως φάνηκε στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

Ο Βασάλος, από τη μεριά του, είπε στην κάμερα: «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στη ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube