Οι Μπλε μετά την ήττα τους και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας πήγαν στο συμβούλιο του νησιού του Survivor και όπως αναμενόταν ψήφισαν τον Τζέιμς Καφετζή (με πέντε ψήφους, έναντι τριών της Ελευθερίας Ελευθερίου) ως δεύτερο υποψήφιοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης, που κέρδισε το ατομικό αγώνισμα ασυλίας, υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο και η επιλογή του ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, επειδή-όπως είπε-είναι αμφίβολο αν θα επανέλθει μετά τον τραυματισμό της. Αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα της παίκτριας, η οποία του φώναξε «ντροπή σου» και υποστήριξε πως «χρησιμοποιείται» ο τραυματισμός της ως αφορμή για να ψηφιστεί παρότι από το επόμενο αγώνισμα θα είναι σε θέση να λάβει μέρος. Μάλιστα κατηγόρησε τον Νίκο Μπάρτζη πως φέρει ευθύνη για τον τραυματισμό της.

Νωρίτερα, ο Ηλίας Μπόγδανος κατηγόρησε ανοιχτά τον Αλέξη Παππά πως είχε μειωμένη απόδοση στο αγώνισμα ασυλίας γνωρίζοντας πως θα ψηφιστεί ο Τζέιμς Καφετζής, ενώ ο Γιώργος Λιανός προκάλεσε τον ενθουσιασμό των παικτών, όταν ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube