Στον ημιτελικό του Survivor πέρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Μέσω ψηφοφορίας, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να τον στείλει ένα βήμα πριν τη διεκδίκηση των 100.000 ευρώ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Την Τρίτη το βράδυ, λοιπόν, στο νέο live του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο personal trainer θα κοντραριστεί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο (αμφότεροι είχαν κερδίσει ατομική ασυλία) σε νέα ψηφοφορία, από όπου θα προκύψουν οι δύο φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε για την πρόκρισή του: «Τεράστια η χαρά μου, να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Δεν είναι εύκολο κάποιος να πληρώνει για σένα… Δεν μπορώ να μιλήσω, πολύ έντονα τα συναισθήματά μου. Συγχαρητήρια στον Κώστα που ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εδώ αύριο, με δύο άλλους δυνατούς αντιπάλους…».

Από τη μεριά του, ο Μισθοφόρος είπε: «Νιώθω πολύ καλά… Ότι είναι να κάνω, το κάνω βήμα-βήμα. Μπήκα στο παιχνίδι, έφτασα ως το τέλος. Καλώς ή κακώς σήμερα θα φύγω. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζει ο Κωνσταντίνος και εύχομαι να τα πάει καλά και αύριο. Είναι άξιος αντίπαλος, ποτέ δεν φοβήθηκε τίποτα. Είναι πολύ αληθινό παιδί και ξέρει πόσο τον συμπαθώ και εκτιμώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να του πω εις το επανιδείν…».

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube