Η παίκτρια των Κόκκινων ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες της καθώς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μία κάθοδο αγωνιστικά. Ο τραυματισμός της, της κόστισε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, και παρότι υπήρχε και η επιλογή να ψηφιστεί ο έτερος αδύναμος άνδρας, Απόστολος Ρουβάς, η ομάδα δεν αναγνώρισε στο «βουνό» την μέχρι σήμερα προσφορά του και την έβγαλε υποψήφια.



Εκείνη αντιμετώπισε με ψυχραιμία την υποψηφιότητά της, καθώς όπως είπε είχε αντιληφθεί ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Ωστόσο «έστησε στον τοίχο» την Ναυσικά, λέγοντάς ότι περιμένει από εκείνη να πράξει αυτό που πρέπει.



Ο Χρήστος Δάντης τοποθετήθηκε μέσω ιστορίας στο Instagram για την ευκολία με την οποία η Κόκκινη ομάδα «έδωσε» τη σύντροφό του, σε αυτή την κακή για την ίδια περίοδο, ξεχνώντας ποια είναι αγωνιστικά και τι έχει προσφέρει στο φετινό Survivor. Συγκεκριμένα έγραψε: «Και μόνο που σε χτυπούν τη στιγμή που έχεις πληγωθεί, μαζί σου ως τέλους»



Ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει γίνει ενεργός φαν του show, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που τον έχουμε δει να στέλνει μήνυμά του σε έπαθλο επικοινωνίας για την Ασημίνα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube