Ο Βαλάντης ανέφερε πως ο Γιώργος Κατσαούνης από τους Μαχητές δείχνει ένα ενδιαφέρον στη Μυριέλλα Κουρεντή, ένα φλερτ, ανησυχώντας πως μπορεί να επηρεαστεί η συμπαίκτριά του από όλο αυτό το σκηνικό.

«Πιστεύω και από ό,τι βλέπω από την πλευρά του Γιώργου είναι μια συμπάθεια προς τη Μυριέλλα. Της δείχνει συναισθήματα που δεν ξέρω αν είναι αληθινά, ή είναι μέρος στρατηγικής. Εύχομαι να μην επηρεαστεί η Μυριέλλα γιατί αυτό θα κάνει κακό όχι μόνο σε εκείνη αλλά και στην ομάδα αν επηρεαστεί από τέτοιου είδους κολακείες.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Βαλάντης πιστεύει ότι έχω γοητευτεί από τον Γιώργο, ενώ οι υπόλοιποι θεωρούν πως ο Γιώργος έχει γοητευτεί από εμένα. Είναι αστείο όλο αυτό. Βέβαια, μου έχει πει ότι είμαι η αδυναμία του και πως με θέλει στην ομάδα του για αυτό και οι συμπαίκτες μου νομίζουν ότι θα επηρεαστώ και δεν θα αποδίδω στα αγωνίσματα. Είναι παράλογο όλο αυτό», είπε με τη σειρά της στην κάμερα η Μυριέλλα, ενώ σε κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Βαλάντη τον εκμυστηρεύτηκε πως έχει αγόρι έξω και ότι θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube