Ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο στην καλύβα μετά την αλλαγή των ομάδων και η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει. O παίκτης των «κόκκινων» έκανε μια προσπάθεια για ενωτικό λόγο, με τον Νίκο να του απαντάει έντονα.

Παράλληλα, φαίνεται στην κάμερα να κοροϊδεύει την Μαριαλένα, τον Σάκη και την Ελευθερία που στενοχωρήθηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπούρδες κυρίες και κύριοι. Έφυγαν από την κόκκινη ομάδα πήγαν στην μπλε… Η Ελευθερία έκλαιγε, ο Σάκης πάρα πολύ πληγωμένος, η καημένη Μαριαλένα τι τραβάει το κορίτσι κι αυτό, πώς θα μπορέσει τώρα. Ηλιθιότητες μέχρι εκεί που δεν πάει». »

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην στρατηγική που ακολουθεί: «Είναι ένα κομβικό σημείο για μένα και δεν πήρα τυχαία τον λόγο. Δεν το έχουν καταλάβει ότι είναι κομβικό σημείο. Ο Νίκος αντέδρασε πρώτος, σαν να λέει δεν είσαι εσύ ο αρχηγός, είμαι εγώ. Ο δεύτερος ήταν ο Τζέιμς με χαμόγελα κλπ. Είναι οι δύο που θα βρίσκω πάντα απέναντί μου. Δυστυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Από την άλλη βλέπω τον Ηλία ο οποίος καταλαβαίνει τι θέλω να πω, προς τιμήν του, αλλά δεν φτάνει κι αυτός πιο βαθιά και να δει την ουσία. Αυτό που ήθελα να πω αγγίζει την επιφάνεια. Εκεί πιάστηκαν όλοι. Στην ουσία κανείς.

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε, έκανε την αρχή και πάνω σε αυτή πατάνε όλοι. Ο Αλέξης Παππάς θα οδηγήσει και τα πράγματα στο τέλος
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube