Βολές (σχεδόν) κατά όλων των παικτών του Survivor, συμπαικτών και αντιπάλων, εξαπέλυσε ο Τάκης Καραγκούνιας ως φιλοξενούμενους στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορούσα να ανεχτώ τόσους ψεύτες και υποκριτές γύρω μου», ανέφερε, ενώ υποστήριξε πως «δεν είχα στρατηγική στο παιχνίδι». «Ο Εμμανουήλ είναι ο πιο γρήγορος παίκτης όταν βλέπει φαγητό και κάμερα», τόνισε για τον παίκτη που αποχώρησε τελευταίος από τον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Στάθης είναι πραγματικός άνδρας, σέβεται τον λόγο του σε αντίθεση με τον Άρη. Ο Σοϊλέδης ζήτησε συγγνώμη για το κινητό και μετά ήρθε σε μένα και μου επιτέθηκε», επισήμανε. «Ο Τάλα δεν είναι αυτός που δείχνει. Με κοιτούσε από την αρχή με ειρωνικό ύφος», πρόσθεσε.

Παράλληλα επανέλαβε πως θέλει να κερδίσει η Στέλλα και πως θέλει να μιλήσει και να ζητήσει συγγνώμη από Μυριέλλα και Κάτια.

Τέλος, για την απώλεια του πατέρα του όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι ευχαρίστησε την παραγωγή για τη βοήθειά της. «Είχα την δυνατότητα να πάρω αεροπλάνο να φύγω, να με περιμένει ταξί να με πάει στην κηδεία του πατέρα μου και την επόμενη μέρα να γυρίσω. Η παραγωγή ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό και την ευχαριστώ», είπε για την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του.

















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube