Τα πάνω-κάτω θα φέρει η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star.

Η γνωστή τραγουδίστρια μπαίνει απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ο Μάριος Πρίαμος δείχνει να την καλωσορίζει στον Άγιο Δομίνικο, όμως δεν αργεί και πολύ η κατάσταση να ξεφύγει!

Με την… βοήθεια και του Σπύρου Μαρτίκα, η Ελευθερίου προχωράει σε ένα άνευ προηγουμένη ξέσπασμα εναντίον του μέχρι πρότινος συντρόφου της, παραδεδομένη πρώτη φορά δημόσια τη σχέση τους.

Άλλωστε, ό,τι συνέβη με την Καρολίνα Καλύβα είναι κάτι που σχολιάστηκε πολύ το προηγούμενο διάστημα και η Ελευθερίου φαίνεται πως πηγαίνει «φορτωμένη» για να τα πει από την καλή και την ανάποδση στον Μάριο.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου


«Γενικά με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα», λέει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για να συνεχίσει σε πολύ υψηλούς τόνους πως «ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα, αλλά δεν θα γίνω και ο θύτης στην τελική. Είσαι απαράδεκτος, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν συγχωρείται», λέει στο τρέιλερ η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στο πλευρό της Ελευθερίας Ελευθερίου τάχθηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση λέγοντας: «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι! Δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης. Έλα να εξηγηθείς αντρίκια. Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες».

«Τι δουλειά είχε ο Σπύρος Μαρτίκας να ανακατευτεί σε αυτό;», λέει στις κάμερες ο Μάριος Πρίαμος και απευθυνόμενος στον Σπύρο Μαρτίκα απαντά: «Εσύ είσαι ο τελευταίος που αφορά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube