Αποχώρησε από το Survivor ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν συμμετείχε στην διαδικασία αφού νωρίτερα είχε πάρει την ασυλία.

Μετά τον Bo αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι, σύμφωνα με την κατάταξη δημοτικότητας των παικτών που διαμορφώθηκε όταν έγινε η 24ωρη ψηφοφορία.

«Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο», είπε μεταξύ άλλων

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube