Το φετινό Survivor έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα προηγούμενα τόσο σε επίπεδο στρατηγικής, όσο και σε ένταση. Ωστόσο αυτή η ένταση συχνά οδηγεί σε περιστατικά που δεν έχουν λόγο και χώρο ύπαρξης σε ένα ψυχαγωγικό τηλεοπτικό προϊόν. Ένα τέτοιο περιστατικό διαδραματίστηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου, με τον Γιώργο Κατσαούνη να βγαίνει εκτός εαυτού και να χειροδικεί σε βάρος συμπαίκτη του. Η παραγωγή αποδοκίμασε άμεσα το συμβάν και απομάκρυνε τον παίκτη των Κόκκινων από το παιχνίδι μέχρις ότου να αποφασιστεί η ποινή του.





Ο παίκτης στον οποίο επιτέθηκε ο Κατσαούνης ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο μισθοφόρος των Μπλε γίνεται συχνά πρωταγωνιστής σε μεγάλες εντάσεις. Αγαπημένοι του παρτενέρ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Σπύρος Μαρτίκας. Πέραν όμως των σχεδόν καθημερινών καυγάδων που εκτυλίσσονται στις αμμουδιές του Αγίου Δομινίκου, ο Τάκης έχει εμπλακεί και σε ακόμη ένα απαράδεκτο περιστατικό στο φετινό Survivor, όπου και πάλι ήταν το "θύμα". Όταν κατά τη διάρκεια ενός run έπεσε πάνω στον Στάθη Σχίζα, ο δεύτερος του πέταξε με δύναμη το μπαλάκι στην πλάτη, εκτιμώντας ότι ο παίκτης των Μπλε σκοπίμως συγκρούστηκε μαζί του. Ο Τάκης το αρνήθηκε και κατακεραύνωσε τον Στάθη για την απαράδεκτη αυτή κίνησή του.



Ο Γιώργος Λιανός προφητικά τότε είχε προειδοποιήσει τους παίκτες ότι ανάλογα περιστατικά δεν θα γίνουν ανεκτά στο μέλλον.



Η κίνηση του Στάθη ήταν απαράδεκτη. Ωστόσο ίσως και να είχε δίκιο στο ότι ο Τάκης προκάλεσε εσκεμμένα τη λανθασμένη αυτή αντίδρασή του. Το σενάριο αυτό επιβεβαιώνεται και από τη γενικότερη παρουσία του παίκτη των Μπλε στα αγωνίσματα, καθώς συχνά προσπαθεί να αποκτήσει προβάδισμα με υποχθόνιους τρόπους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η κίνησή του να πετάξει άμμο στο πρόσωπο του αντιπάλου του σε run, Νίκου Γιάννη.



Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε ακόμα ένα απαράδεκτο περιστατικό το οποίο και πάλι οδήγησε σε αποβολή παικτών. Οι παίκτες που αποβλήθηκαν τότε ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και – ποιος άλλος – ο Τάκης Καραγκούνιας. Μετά από έναν μεγάλο καυγά των δυο τους, ο Άρης Σοϊλέδης εξαγριώθηκε και ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ενώ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του μισθοφόρου των Μπλε, αναγκάζοντας μέλη της παραγωγής, αλλά και τον Γιώργο Λιανό, να επέμβουν για να προλάβουν τα χειρότερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube