Στο προσκήνιο του σχολιασμού βρίσκεται για άλλη μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor.

Ο μισθοφόρος της μπλε ομάδας στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έρχεται εκ νέου σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του, παρότι κατάφεραν να κερδίσουν στον αγώνα επάθλου και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στην Πούντα Κάνα.

Στο «στόχαστρο» του Τάκη, λοιπόν, βρίσκονται η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Σπύρος Μαρτίκας, υποστηρίζοντας για την πρώτη πως κάποια στιγμή θα τα βγάλει όλα στη φόρα.

Η ένταση συνεχίζεται στον στίβο μάχης, στο πλαίσιο της διαδικασίας αποχώρησης, με την Σοφιάννα να μην έχει διάθεση να συζητήσει για ένα χαμένο game και τον Καραγκούνια να της απαντά «άντε με τα ψυχολογικά σου!».

Αυτό, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε την αντίδραση της υπόλοιπης μπλε ομάδας, με τον Σπύρο Μαρτίκα να αντιδρά κόντρα στον συμπαίκτη του και τον Τάκη να πηγαίνει στο Συμβούλιο του Νησιού και να υποστηρίζει πως ο Σπύρος γλείφει όλη μέρα τους συμπαίκτες του και τους τάζει ποτά, φαγητά και ταξίδια, προκειμένου εκείνος να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι!

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube