Έντονα επεισοδιακός είναι ο πρώτος αγώνας ασυλίας στο Survivor All Star. Όπως ήταν γνωστό ήδη από το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας (23/5), η κατάσταση ξέφυγε μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζη στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ένταση ανάμεσά τους φάνηκε με το... καλημέρα, με τον πρώτο να γκρινιάζει ότι ο δεύτερος ξεκίνησε αντικανονικά. Τα νεύρα συνεχίστηκαν με τους δύο τους να δίνουν μάχη σώμα με σώμα χρησιμοποιώντας κάθε μέσο: τραβήγματα, σπρωξίματα, ακόμα και κλωτσιές. Εν τέλει, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε κάτι σαν τάκλιν στον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.



Τα γαλλικά δεν άργησαν να εμφανιστούν με τον Τάκη Καραγκούνια να καταφέρεται κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Και μέσα με χτυπούσες στο νερό ρε νούμερο. Ρε είσαι χαζός; Τι τέρας είσαι ρε! Και μέσα αγκωνιές μου έριχνε».

«Δεν σε βρίζω και δεύτερον, μην μου ξανααπλώσεις χέρι» είπε επιδεικτικά ο Νίκος Μπάρτζης δίχως να συγκινείται από τα ουρλιαχτά του αντίπαλου παίκτη, με τα mute να πέφτουν βροχή.

Οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από τη συνέχεια του αγώνα με απόφαση της παραγωγής μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube