Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το Survivor προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα.

Ο Τζέιμς Καφετζής, για παράδειγμα, ξέσπασε σε κλάματα, κατηγορώντας τον εαυτό του για την αποχώρηση της συμπαίκτριάς του, με την οποία -και μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη- είχαν δημιουργήσει μια δυνατή τριάδα.

«Δυστυχώς αποχώρησε από το παιχνίδι η Άννα Μαρία, δεν το περίμενα. Δεν έχω κλείσει μάτι από χθες με έχει πονέσει πάρα πολύ γιατί στην ουσία ο λόγος που έφυγε είναι εξαιτίας μου. Είμαι παρά πολύ στενοχωρημένος γιατί έγινε εξαιτίας μου και θα μου λείψει πάρα πολύ γιατί ήταν η κολλητή μου», είπε ο Τζέιμς.



Στον αντίποδα, ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποίησε πολύ σκληρά λόγια για την πρώην συμπαίκτριά του!

«Είχα αναφερθεί παλιότερα ότι η Άννα Μαρία είναι το καρκίνωμα της μπλε ομάδας και αυτό έφυγε. Είμαστε λίγες ώρες πριν το μεγάλο πάρτι, που ξεκινά με την πιο σημαντική αποχώρηση από το Survivor. Θα ήταν καλό να είναι εδώ και τα παιδιά για να το ακούσουν. Πιστεύω ότι ξεκινά μια καινούρια ημέρα και ποντάρω πολύ στο να ενωθούμε, αν και τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχει φύγει το μεγαλύτερο καρκίνωμα, η μεγαλύτερη πηγή κακού από το Survivor.

Έμεινε τόσο, ώστε να της δημιουργήσει πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο. Κάθε μέρα που περνούσε, δημιουργούσε μεγαλύτερο κακό
», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube