Με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League. Το Σάββατο στις 19:30 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ. Απόλυτα θετικό το πρόσημο μέχρι στιγμής για την ομάδα του Πετράκη, που τρέχει ένα μίνι αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, διάστημα στο οποίο μετράει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες.

Τελευταία αυτή στο Ηράκλειο, όπου πέτυχε μεγάλη ανατροπή απέναντι στον ΟΦΗ. Ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος με τον Στάγιτς και αυτογκόλ του Χριστόπουλου πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο. Στην 5η θέση, ισόβαθμος με Ατρόμητο, ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, ο Παναιτωλικός μοιάζει έτοιμος για μια παραγωγική σεζόν.

Στο 3.75 να κατακτήσει τη Stoiximan Super League η ΑΕΚ

Πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με σχετική ευκολία η ΑΕΚ, έστω κι αν το υπέρ της τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι, κινδύνεψε ελάχιστες φορές και επιβλήθηκε χάρη στην αποτελεσματικότητα της.

Πήρε κεφάλι στην κούρσα του τίτλου η ομάδα του Αλμέιδα, στο +1 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που ακολουθούν. Ο Πιερό δίνει λύσεις στο γκολ, ενώ ανασταλτικά η ΑΕΚ δείχνει σοβαρότητα και συνέπεια με μόλις ένα τέρμα παθητικό μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Σε καλό μομέντουμ και με ψυχολογία οι δύο ομάδες, ωστόσο η διαφορά ποιότητας χρήζει την ΑΕΚ απόλυτο φαβορί στο ματς, έστω και σε αποδόσεις που δεν ευνοούν το ρίσκο. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Παναιτωλικός Over 3,5 κάρτες & Πιερό 2+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 6.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης Άρης - Λαμία. Που βρίσκει τους γηπεδούχους σε εξαιρετική κατάσταση και την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού, η ομάδα του Μάντζιου πέρασε και από την Τούμπα, σε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ.

Δέχθηκε πίεση αλλά άντεξε ο Άρης, που είχε οκτώ on target τελικές σε εννέα συνολικά προσπάθειες και βρήκε το γκολ της νίκης με τρομερή έμπνευση του Μάνου Γκαρθία στο 63'. Στην 4η θέση της βαθμολογίας και το -3 από την κορυφή, ο Άρης πείθει πως φέτος μπορεί να κάνει το step up.

Στο 4.25 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Μορόν

Η έκτος έδρας νίκη της πρεμιέρα επί του Παναιτωλικού και το 1-1 που ακολούθησε στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ, έφεραν αισιοδοξία στη Λαμία. Που δεν κράτησε όμως για πολύ, καθώς στα επόμενα πέντε ματς μέτρησε μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Τελευταία χρονικά το εντός έδρας 1-2 από τον Πανσσεραϊκό, που έφερε και εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία. Ο Σατσιάς αποχώρησε και επέστρεψε ο Βόκολος, που πέρσι έκανε πολύ καλή δουλειά στην ομάδα της Φθιώτιδας. Στόχος και φέτος για τη Λαμία, η παραμονή στην κατηγορία.

Ο Άρης έχει πάρει φόρα, ωστόσο καλείται να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό του, όπως και την πίεση που γεννούν οι προσδοκίες. Η Λαμία ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα και επιστροφή του Βόκολου δεδομένα αλλάζει την ψυχολογία. Το συνδυαστικό στοίχημα Under 2,5 γκολ & Άρης Over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο & Κόστιτς 4+ αποκρούσεις σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχυ?ουν Ο?ροι & Πρου?ποθε?σεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένη στον Βεζένκοφ

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για το 3/3 με Bet Builder και Super Ενισχυμένες αποδόσεις

Champions League: Πολλά γκολ στο Άστον Βίλα - Μπάγερν, τη δουλειά της η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπολόνια

Champions League: Με 5.50 στο Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν και 4.70 στο Λεβερκούζεν - Μίλαν

Η Stoiximan Υπερήφανη για τον Πρεσβευτή των «Μικρών Ηρώων», Φώτη Ζησιμόπουλο, 4η συνεχόμενη φορά νικητή του Σπάρταθλον

Τα 50.000€ σε μετρητά κερδίζονται για πρώτη φορά από έναν σούπερ τυχερό στο Master της Stoiximan!

Stoiximan Super League: Αθηναϊκό ντέρμπι με Stoiximan Master και ΠΑΟΚ-Άρης με κόκκινη κάρτα, γκολ και 7.40 απόδοση!

To σποτ της Stoiximan συγκινεί εκατομμύρια «ερυθρόλευκες» καρδιές. Και όχι μόνο!

Europa League: Με Super Eνισχυμένη σε Ελ Κααμπί και καλό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λιόν

Europa League: Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ με Stoiximan Master και Super Ενισχυμένες αποδόσεις