Κληρώνει για το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League!

Αυτή την ώρα διεξάγεται στη Λίμνη Βουλιαγμένης η κλήρωση για τη νέα σεζόν, που ξεκινάει σε έναν μήνα!

Συγκεκριμένα, το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 17 Αυγούστου και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαρτίου. Με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής, τα playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα περιλαμβάνουν τις ομάδες, που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Επίσης, θα γίνουν playoffs για τις θέσεις 5-8, όπου θα κριθεί το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέλος, θα πραγματοποιηθούν playouts για της θέσεις 9 έως 14, με τις δύο τελευταίες ομάδες να υποβιβάζονται στην Super League 2.

Στην κληρωτίδα θα βρεθούν οι εξής 14 ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Πανσερραϊκός, Asteras AKTOR, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Βόλος, Λεβαδειακός και Athens Kallithea FC.

Σημειώνεται πως τουλάχιστον στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (17-18/8, 24-25/8 και 31/8-1/9) δεν θα υπάρχει ντέρμπι, καθώς συμφωνήθηκε να μη διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των πέντε πρώτων ομάδων της περασμένης περιόδου, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσπάθεια των ελληνικών συλλόγων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παρακολουθήστε ζωντανά την κλήρωση:



Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 1 για τη σεζόν 2024/25:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube