Ξεκίνημα στη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL με τρία πολύ ενδιαφέροντα ματς στο πρόγραμμα του Σαββάτου (12/10).

Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού AKTOR στην Πυλαία (17:00, ΕΡΤ3, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), που θα είναι άδεια λόγω τιμωρίας.

O «δικέφαλος του βορρά» προέρχεται από σημαντικό «διπλό» στο Περιστέρι και θα διεκδικήσει την υπέρβαση κόντρα στο φαβορί, το οποίο φυσικά είναι οι «πράσινοι». Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αταμάν προέρχεται από άνετη νίκη επί της Μπάγερν στην Ευρωλίγκα, και θέλει το ροζ φύλλο όσο πιο... άνετα γίνεται, έτσι ώστε να διατηρήσει την ενέργειά της ενόψει «διαβολοβδομάδας» με Παρί και Ρεάλ εκτός έδρας.

Στη συνέχεια, το Μαρούσι υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό του Αγίου Θωμά (18:00, ΕΡΤ SPORTS 1). Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με αρνητικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκαν από Προμηθέα και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, η ομάδα των βορείων προαστίων έχει ψυχολογία μετά τη νίκη 99-80 επί της Νόρκεπινγκ για το FIBA Europe Cup, και θα ψάξει τη νίκη απέναντι στους Ροδίτες, που ακόμη αναζητούν το πρώτο τους ροζ φύλλο στη σεζόν.

To τελευταίο ματς της ημέρας είναι αυτό μεταξύ ΑΕΚ Betsson και της Καρδίτσας στη «Sunel Arena» (20:15, ΕΡΤ3, sport-fm.gr). Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, νικώντας τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, και θα ψάξουν τώρα το 2Χ2 παρέα με τον κόσμο τους.

Από την άλλη, η Καρδίτσα, που έχει ως ξεκάθαρο στόχο στη φετινή σεζόν την παραμονή στην κατηγορία, ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Μπουρούσης», ενώ τώρα θα ψάξει το πρώτο της ροζ φύλλο, σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 12/10

17.00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)
18.00 Μαρούσι-Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ SPORTS 1)
20.15 ΑΕΚ-Καρδίτσα (ΕΡΤ3)

Κυριακή 13/10

17.15 Ολυμπιακός-Άρης (ΕΡΤ3)
20.15 Περιστέρι-Πανιώνιος (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 14/10

20.15 Προμηθέας Π.-Λαύριο (ΕΡΤ3)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube