Ο Ντιέγκο Γκοντίν στο χθεσινό παιχνίδι (24/6/2014) της Ουρουγουάης εναντίον της Ιταλίας ήταν αυτός που… έβγαλε το φίδι από την τρύπα για την ομάδα του, καθώς με το γκολ του την έστειλε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Το επίτευγμα του αυτό, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του, εγκωμίασε ο προπονητής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Συνήθεια φαίνεται πως έγινε στον 28χρονο να σημειώνει γκολ στα τελευταία λεπτά και να «σκοτώνει» τον αντίπαλό του. Το… κακό ξεκίνησε με την φανέλα των «ροχιμπλάνκος», όπου στον αγώνα πρωταθλήματος αντιμετώπιζαν την Μπαρτσελόνα και ήρθε ο Λατίνος σέντερ να ισοφαρίσει με μια καρφωτή κεφαλιά και να χαρίσει το πρωτάθλημα στην ομάδα του. Μια ακόμα κεφαλιά στον χθεσινό αγώνα της Ουρουγουάης ήρθε να «στείλει» την Ιταλία σπίτι της.

Θέση για τον κεντρικό αμυντικό της δύο φορές Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, πήρε ο προπονητής του στην Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Ο (Ντιέγκο) Γκοντίν έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Είναι «σπεσιαλίστας» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τον αγαπώ και του εύχομαι τα καλύτερα».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube