Κάθεστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας. Βλέπετε την αγαπημένη σας εκπομπή στην τηλεόραση. Την ώρα των διαφημίσεων όμως θέλετε να αλλάξετε κανάλι. Που είναι όμως αυτό τηλεκοντρόλ όταν το χρειάζεσαι περισσότερο; Πουθενά. Και δεν έχετε κουράγιο να σηκώνεστε και να το ψάχνετε.

Μέχρι τώρα έτσι ήταν τα πράγματα. Ήρθε όμως ο καιρός να μάθετε ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Κι αυτό γιατί οι νέες τηλεοράσεις F7000 και F8000 της Samsung σας προσφέρουν την πιο προηγμένη εμπειρία θέασης που είχατε ποτέ.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε να εκτελείτε μία σειρά από λειτουργίες της τηλεόρασης, με τη φωνή σας ή ακόμα και με απλές κινήσεις και των δύο χεριών σας.

Όλα αυτά γίνονται δυνατά με την τεχνολογία Smart Interaction ενώ η λειτουργία Αναγνώρισης Προσώπου σας επιτρέπει να συνδέεστε πανεύκολα στο Smart Hub χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλεχειριστήριο σας.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι αρκετά. Αλλά για τη Samsung δεν είναι. Παράλληλα με το νέο Smart Hub, η Samsung αλλάζει ξανά τα δεδομένα κάνωντας πιο έυκολη την πρόσβαση στο περιεχόμενο της τηλεόρασης σας.

Έτσι μπορείτε με μια κίνηση του χεριού σας, σαν να ξεφυλλίζεται βιβλίο δηλαδή, να κάνετε την περιήγηση σας στα τρία πάνελ , καθένα από τα οποία σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις κατηγορίες «Εφαρμογές», «Social» και «Φωτογραφίες, Βίντεο και Μουσική» και να ανακαλύψετε εύκολα το πλούσιο περιεχόμενο της Smart TV με κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood, ελληνικές ταινίες, ειδήσεις, καιρό, αθλητικά και άλλα, συμπληρώνοντας την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Samsung Smart TV στην οικιακή ψυχαγωγία.

Η Samsung Smart TV φέρνει την επανάσταση στην τηλεόραση με το Evolution Kit . Με την προσθήκη του Evolution Kit στην τηλεόρασή σας μπορείτε να την αναβαθμίσετε και να απολαύσετε τα προνόμια των τελευταίων τεχνολογικών χαρακτηριστικών της Samsung Smart TV, έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούργια τηλεόραση. Το Evolution Kit αναβαθμίζει τα παρακάτω χαρακτηριστικά της Samsung Smart TV σας:

-Απόδοση: για να απολαμβάνετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες των τηλεοράσεων Samsung Smart TV
-Tαχύτητα: για μεγαλύτερη ταχύτητα κατά την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών
-Ευκολία στη χρήση: για να βρίσκετε εύκολα το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε

Το evolution Kit θα είναι σύντομα διαθέσιμο για τα μοντέλα ES7000 και ES8000 του 2012

Εκτός όμως από τα τεχνολογικά της χαρακτηριστικά για μια ακόμα χρονιά η Samsung Smart TV ξεχωρίζει για τον μοναδικό της σχεδιασμό. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της έχει ως αποτέλεσμα μια οθόνη που μοιάζει να αιωρείται, ενώ η προσήλωση μέχρι και στις πιο μικρές λεπτομέρειες κάνει την τηλεόραση να παραπέμπει σε καλλιτεχνικό δημιούργημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube