Το πιο γλυκό τριήμερο της χρονιάς, έρχεται στην Τεχνόπολη από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου 2014 και αναμένεται να προσελκύσει τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες λάτρεις της ζαχαροπλαστικής και τους φίλους των γλυκών πειρασμών.
Το Sweet Lab 2014 και ο κορυφαίος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος, θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει πολλές από τις σημαντικές λεπτομέρειες της τέχνης, να γευθεί μοναδικές απολαύσεις και να ικανοποιήσει τα γλυκά πάθη του!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην μαγεία της ζαχαροπλαστικής, μέσα από τις σεμιναριακές εκδηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου και να γνωρίσουν μοναδικές και ποιοτικές πρώτες ύλες, εργαλεία, υλικά και προϊόντα μέσα από την εκθεσιακή ενότητα της διοργάνωσης, για την ανάδειξη των δικών τους γλυκών πειραματισμών, σε γευστικά έργα τέχνης.
Δύο θεματικές ενότητες καθορίζουν την θεματολογία των σεμιναρίων που επιμελείται θα παρουσιάσει ο κ. Στέλιος Παρλιάρος κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Η ενότητα «Ελληνικά Παραδοσιακά Γλυκά με φύλλα Χρυσή Ζύμη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και το «Chocolate Fest» την Κυριακή, 15 & 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Το πρόγραμμα σεμιναρίων του SWEET LAB και αναλυτικότερες πληροφορίες για την διοργάνωση, θα βρείτε στο: www.thesweetlab.gr
Η είσοδος στην έκθεση και η συμμετοχή στα σεμινάρια της διοργάνωσης, είναι ελεύθερα για τους επισκέπτες.
Το SWEET LAB 2014 presented by Stelios Parliaros, απευθύνεται τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και τους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες, όσο και σε επαγγελματίες και σπουδαστές ζαχαροπλαστικής, καθώς καλύπτει σε σεμιναριακό και εκθεσιακό επίπεδο, από τις απλούστερες έως και τις περισσότερο εξειδικευμένες και απαιτητικές ανάγκες πληροφόρησης, εξοπλισμού και άντλησης γνώσης.
Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και Χορηγοί είναι οι: Χρυσή Ζύμη, Αττική – Πίττας, Αλλατίνη, Lurpak και Μπαχάρ.
Διοργάνωση: AIR MEDIA EXHIBITIONS, T. 210 411 70 40, E. info@airmedia.gr