Την υποχρέωση να ανταποδώσουν την αδερφική φιλοξενία της οποίας έτυχαν στη Μασσαλία από τους οργανωμένους οπαδούς της Μαρσέιγ, τόνισαν μέσω ανάρτησής τους οι αντίστοιχοι της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η Original 21 έκανε λόγο για βιώματα που θα τα κουβαλούν για μια ζωή, ενώ...ανανέωσε το ραντεβού με τους Γάλλους φίλους της στο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια (9/11, 22:00).

Η ανακοίνωση της Original 21:

«Ξέραμε όλοι πως τα παιχνίδια αυτά θα ήταν το αποκορύφωμα μιας ιστορίας δεκαετιών. Μιας σχέσης που εξελίχθηκε σε φιλία και αδερφοσύνη κυριολεκτικά. Που στηρίχθηκε πέρα από τα στενά γηπεδικά/οπαδικά πλαίσια, από την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Πλέον ΟΛΟΙ ένιωσαν, ΟΛΟΙ κατάλαβαν. Τα όσα βιώσαμε στην Μασσαλία θα τα κουβαλάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας. Οι νεότεροι θα τα μεταδώσουν και στις επόμενες γενιές και πάει λέγοντας. Πλέον σκοπός, στόχος και ιερή μας υποχρέωση να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να νιώσουν και τα αδέρφια μας τα ίδια, σε λίγες μέρες που θα τους φιλοξενήσουμε στην χώρα μας. Όλοι βοηθάμε, όλοι συμμετέχουμε, όλοι προσφέρουμε. Η ιστορία συνεχίζεται...

Freres, merci pour TOUT ! A nouveau ENSEMBLE dans quelques jours (σ.σ. ''Αδέρφια, σας ευχαριστούμε για όλα. Ξανά μαζί σε λίγες μέρες'')!
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.