Η Μορεϊρένσε νίκησε 3-1 εντός έδρας την Μπενφίκα στο δεύτερο ημιτελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και την άφησε εκτός τελικού της διοργάνωσης, παίρνοντας αυτή το «εισιτήριο» για να αντιμετωπίσει την Μπράγκα την ερχόμενη Κυριακή και δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Έτσι, οι πρωταθλητές της ιβηρικής χώρας φαίνεται πως πλήρωσαν τον αποκλεισμό του Κώστα Μήτρογλου από την αποστολή, αφού δεν υπήρχε ο παίκτης να δημιουργήσει και να σκοράρει, μετά το προβάδισμα στο σκορ, και με τους Λουζιτανούς πλέον να χάνουν έναν εκ των τίτλων της σεζόν.

Ο Σάλβιο ξεκίνησε ιδανικά με το γκολ στο 6’, με τους παίκτες του Ρουί Βιτόρια να είναι σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, στην επανάληψη το γκολ του Ντραμέ στο 46’ τους «έκοψε τα πόδια» και, έτσι, στο 55’ και στο 72’ ο Μπόααενγκ «ξεχαρβάλωσε» την άμυνα των πρωτοπόρων της Superliga και έκανε το 3-1.

Μέχρι το 78’ αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Εντερσον, Αντρέ Αλμέιδα, Λίντελοφ (58’ Λισάντρο Λόπεζ), Ελισέου, Σάλβιο, Πίτσι, Σάμαρης (78’ Ζίβκοβιτς), Καρίγιο (69’ Ραούλ Χιμένεζ), Ζόνας, Ράφα Σίλβα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube