Κάποτε οι dinners στις ΗΠΑ ήταν άμεσα συνδεδεμένες με τους ομογενείς και ήταν από τις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις. Τώρα, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει, όπως τουλάχιστον διαπιστώνει κανείς διαβάζοντας σχετικό ρεπορτάζ των «New York Times» αλλά και του Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης.
Ο αρθρογράφος George Blecher στο άρθρο του «Κάτι παραπάνω από καφέ: Προς εξαφάνιση η κουλτούρα των ντάινερ της Νέας Υόρκης (More Than Coffee: New York’s Vanishing Diner Culture) αναφέρεται στα ντάινερ του Κουίνς, του Μπρούκλιν και του Μανχάταν και τα χαρακτηρίζει ως τον τρίτο χώρο (μετά το σπίτι και τον χώρο εργασίας) τον οποίο οι πελάτες τον θεωρούν οικείο και τους δίνει την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους άλλους...
Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr