Κανείς παίκτης της εθνικής Ισπανίας δεν έχει ανακοινώσει την απόσυρση του από τους «φούριας ρόχας» και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τοποθετήθηκε επί του θέματος, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τους επικριτές του.

Αναλυτικά τόνισε για το μέλλον του: «Θα δούμε. Το διασκεδάζουμε ακόμα . Δεν ξέρω ποιος θα αποχωρήσει από την εθνική. Είναι μεγάλη κουβέντα που πρέπει να ανοίξουμε σχετικά με τον κύκλο της ομάδας και το αν έχει κλείσει. Υπάρχουν παίκτες που έχουν την εμπειρία όπως οι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιούλ, που μπορούν να γίνουν οι νέοι ηγέτες. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αντοχές μου, πώς θα τελειώσει η ερχόμενη σεζόν και την σωματική κατάσταση που θα βρίσκομαι. Κάποιοι δεν θέλουν να με βλέπουν εδώ, αλλά θα πρέπει να σκάσουν να μιλούν για μένα, όπως και για άλλους παίκτες».

Όσο για τις πέντε συμμετοχές του σε Ολυμπιακούς Αγώνες; « Κατά την διάρκεια του πρώτου μου ματς στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ ότι θα πάρω μέρος σε 5 διοργανώσεις. Αυτή η εθνική είναι απόλυτα επιτυχημένη. Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι ».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube