Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα απόψε αδιαμφισβήτητα είναι το Ισπανία-ΗΠΑ με τους «φούριας ρόχας» τα τελευταία χρόνια να είναι η μόνη ομάδα που προβάλει κάποιου είδους αντίσταση σε όποια διοργάνωση αναμετρούνται. Ο Ναβάρο σε δηλώσεις του στα ισπανικά μέσα έδειξε πως πιστεύει στη νίκη του σημερινού ματς.

Αναλυτικά δήλωσε ο πολύπειρος 36χρονος γκαρντ: « Υπάρχουν και άλλες ομάδες στο τουρνουά που κόντραραν μέχρι τέλους τις ΗΠΑ, οπότε γιατί όχι και εμείς; Πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να προσπαθήσουμε, παίζοντας σωστά τακτικά και εάν είμαστε έτοιμοι, γιατί όχι…».

Για την μεγάλη μάχη στους τελικούς του Πεκίνου και του Λονδίνου συμπλήρωσε: «Πραγματικά ήμασταν πολύ κοντά και αυτή τη φορά είμαστε πιο έμπειροι όποτε δεν το αποκλείω… Επιπλέον για να συμβεί αυτό πρέπει να τακτική μας να είναι ξεκάθαρη απέναντι σε μια ομάδα με σπουδαία αθλητικά προσόντα. Όταν τους δώσουμε ανοιχτό γήπεδο έχουν το ταλέντο να πάρουν διαφορά και ύστερα θα είναι δύσκολο να την καλύψουμε, ειδικά εάν ανοίξει πολύ το σκορ. Εάν είμαστε κοντά έως το τέλος, μπορούμε να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube