Έχουμε μπει για τα καλά στον ρυθμό των play-offs, αφού η κανονική διάρκεια αποτελεί επίσημα παρελθόν. Οι κορυφαίες ομάδες θα δώσουν το «παρών» στην υψηλότερη σκηνή, εφόσον η κατάσταση στα play-in ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (16/4,20:00) ανοίγουν τον χορό οι Ντάλας Μάβερικς που φιλοξενούν τους Γιούτα Τζαζ σε μία σειρά που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, καθώς τέταρτος και πέμπτος στην Δύση κοντράρονται.

Λίγες ώρες αργότερα (16/4, 22:30) οι Μέμφις Γκρίζλις θα αναμετρηθούν με τον 7ο στην δυτική περιφέρεια, ο οποίος θα βγει από τα play-in.

Μεσάνυχτα Κυριακής (17/4, 01:00) οι Φιλαδέλφεια 76ερς θα υποδεχθούν τους πάντα επικίνδυνους Τορόντο Ράπτορς, με τον Νικ Νερς να αναζητεί ήδη τρόπους να σταματήσει τους Τζέιμς Χάρντεν και Τζοέλ Εμπίντ.

Ξημερώματα Κυριακής (17/3, 03:30) σε σειρά που για πολλούς χαρακτηρίζεται ακατάλληλη για καρδιακούς: οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με πλεονέκτημα έδρας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Μέμφις Γκρίζλις... χωρίς να υπάρχει απόλυτο φαβορί.

Να σημειωθεί πως αναφερόμαστε αποκλειστικά για τις πρώτες αναμετρήσεις των σειρών!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube