Το… πρόγευμα στο NBA τελείωσε, με την preseason να ολοκληρώνεται και τώρα όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του πιο εντυπωσιακού πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.

Η αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Λος Άντζελες Λέικερς ήταν αυτή που έκλεισε την αυλαία των φιλικών, με την παρέα του Κάρι (ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου) να διαλύει 132-74 τους Λέικερς, ολοκλήρωνοντας μια τέλεια preseason. Πρώτος σκόρερ για τους Γουόριορς ήταν ο Κουμίνγκα με 17, ενώ για τους Λιμνανθρώπους ο Ολιβάρι με 22, την στιγμή που ο Μπρόνι Τζέιμς σημείωσε 17 εκμεταλλευόμενος την απουσία πολλών βασικών παικτών.



Οι Ορλάντο Μάτζικ επικράτησαν 114-99 των Φιλαδέλφεια Σίξερς, κλείνοντας με τον καλύτερο ιδανικό τρόπο την preseason. Για τους νικητές ο Πάολο Μπανκέρο είχε 21 πόντους, ενώ για τους Σίξερς κορυφαίος ήταν ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ με 17, την ίδια ώρα που ο Αντρέ Ντράμοντ έκανε πάταγο στα ριμπάουντ, καθώς σε 26 λεπτά συμμετοχής μάζεψε 20 «σκουπίδια»!



Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς νίκησαν του Νιου Γιορκ Νικς 118-117 χάρη σε καλάθι του Τζόναθαν Ντέιβις 7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, σε ένα συναρπαστικό ματς με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Ο Τζόρνταν Πουλ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Πρωτευουσιάνους με 16, ενώ για τους Νικς ο Μπράνσον σημείωσε 27 και ο Καρλ Άντονι Τάουνς 22.



Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Κάμερον Τζόνσον, ο οποίος πέτυχε 32 πόντους, οι Τορόντο Ράπτορς νίκησαν τους Μπρούκλιν Νετς με σκορ 116-112. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σκότι Μπαρνς με 21 πόντους.



Οι Σικάγο Μπουλς νίκησαν στην παράταση 139-137 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (130-130 η κανονική διάρκεια). Ο Ντοσούνμου σημείωσε για τους «ταύρους» 19 πόντους, με τους Βούτσεβιτς και Λαβίν να πετυχαίνουν από 18 έκαστος. Για τους Καβς, ο Τζαρέτ Άλεν έβαλε 25, έχοντας και 16 ριμπάουντ, με Γκάρλαντ και Μίτσελ να έχουν 23 και 22 αντίστοιχα.



Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις 114-109, με 7 παίκτες να σημειώνουν πάνω από 10 πόντους. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Έρικ Σπόελστρα ήταν ο Τζος Κρίστοφερ με 17, ενώ για τους Γκρίζλις οι Μπέιν και Αλντάμα σημείωσαν από 19.



Τέλος, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς νίκησαν με διαφορά 38 πόντων τους Γιούτα Τζαζ (124-86). Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Μπίλαπς ήταν ο Ρούπερτ με 20 πόντους και ο Τζέραμι Γκραντ με 18, ενώ για τους Τζαζ ο Μπράις Σένσαμπο είχε 13, ο μοναδικός της ομάδας με διψήφιο αριθμό πόντων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube