Μετά από μία εξαιρετική σεζόν κατά την οποία κατέκτησε την Αδριατική λίγκα και έφτασε μία ανάσα από το Final Four, η Παρτίζαν έχει στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω.

Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», Οστόγια Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος τόνισε πως η Παρτίζαν θα έχει αρκετά αυξημένο μπάτζετ για τη σεζόν 2023-24, ενώ επεσήμανε πως ακόμα η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση δύο παικτών, ώστε να κλείσει το ρόστερ.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Βελιγραδίου έχει κάνει κάποιες σημαντικές κινήσεις, όπως η απόκτηση των Πι Τζέι Ντοζίερ, Φρανκ Καμίνσκι αλλά και η παραμονή των Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Mozzart Sport:

Για τις κινήσεις που μένουν: «Μας απομένουν να καλύψουμε δύο ακόμη θέσεις. Δουλεύουμε έξυπνα και σκληρά. Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε μία πιο δυνατή ομάδα από αυτή που είχαμε πέρυσι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παραμείνουμε υγιείς. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας».

Για τον Πάντερ: «Ο Κέβιν (Πάντερ) είναι ένας φανταστικός τύπος. Όλοι θέλαμε να μείνει στην Παρτίζαν. Επικοινώνησα με τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι τους ήταν υπέρ της παραμονής του αρχηγού. Όταν ο Ζόραν Σάβιτς με ενημέρωσε ότι το θέμα είχε σχεδόν τελειώσει και ότι ο Κέβιν θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα, του είπα να μιλήσει με τους ατζέντηδες του Πάντερ και να τους ζητήσει να περιμένουν μερικές ώρες πριν πάρουν την απόφασή τους, κάτι που τελικά έπραξαν.

Ρώτησα ποια ήταν τα εμπόδια που υπήρχαν και τι έπρεπε να κάνουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση υπέρ μας. Ο Ζόραν με ενημέρωσε για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνουμε ως σύλλογος και έτσι ο Κέβιν έμεινε στην Παρτίζαν. Είμαι περήφανος που κρατήσαμε αυτόν τον παίκτη, ξέρω καλά τι σημαίνει για την ομάδα και τους οπαδούς μας».


Για το μπάτζετ της ομάδας: «Όλοι θέλαμε μια καλύτερη ομάδα την επόμενη σεζόν, ο προϋπολογισμός μας θα είναι 20% μεγαλύτερος από την περσινή σεζόν. Είναι απολύτως κατανοητό ότι οι σύλλογοι θα κοστίζουν λίγο παραπάνω, ο σύλλογος πρέπει να βγάλει χρήματα με κάποιο τρόπο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σημαντικά περισσότερα από 20.000 άτομα εγγεγραμμένα στον ιστότοπο εποχιακών αγορών μας, λυπάμαι που δεν θα έχουμε αρκετά για όλους».

Για τον Νίκολα Μίροτιτς: «Αν ήταν γραφτό να έρθει στην Παρτίζαν θα το είχε κάνει. Επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ο καθένας από εμάς χαράζει τη δική του πορεία σε βάθος χρόνου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube