Το Milan Junior Camp - Greece 2013 για παιδιά από 6 έως 16 ετών έρχεται τον Ιούλιο.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο θεσμό παγκοσμίως και η Ελλάδα το υποδέχεται, φέτος για δεύτερη φορά στην Αρχαία Ολυμπία 1-7/7/2013 και για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη 1-7/9/2013.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν σύντομα την συμμετοχή τους καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 16 ετών έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο πιο επιτυχημένο camp παγκοσμίως, έχοντας δίπλα τους επαγγελματίες Ιταλούς προπονητέςκαι παίκτες της MILAN που σε συνεργασία με καταξιωμένους Έλληνες Προπονητές ,θα τους διδάξουν τα μυστικά του Ιταλικού και Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν μια σειρά από αθλητικό υλικό της ADIDAS με τα χρώματα της MILAN και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από τη MILAN.

Όσα παιδιά διακριθούν θα έχουν την τύχη να στελεχώσουν τις ακαδημίες της Milan και οι καλύτεροι αθλητές θα βραβευτούν με ένα ταξίδι στο Μιλάνο όπου θα δοκιμαστούν από τους υπευθύνους των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της «Milan Junior Camp Day». Πρόκειται για μια μοναδική στιγμή όπου οι συμμετέχοντες απο όλο τον κόσμο παίρνουν μέρος σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο Μιλάνο.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών οι συμμετέχοντες θα έχουν την αξέχαστη ευκαιρία να παίξουν σε ένα διεθνές φιλικό τουρνουά και να δουν την Μίλαν να παίζει στο περίφημο San Siro Stadium. Όσοι διακριθούν θα στελεχώσουν τα τμήματα της 7 φορές Πρωταθλήτριας Ευρώπης και θα ασχοληθούν, πλέον... επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Τα camp της MILAN διεξάγονται σε πάνω από 40 χώρες και συμμετέχουν ετησίως 160.000 παιδιά που επιθυμούν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία αθλητικών ποδοσφαιρικών διακοπών με γνώμονα την εκπαιδευτική συμφιλίωση και την υγιεινή διασκέδαση.

Για προκήρυξη ή αίτηση συμμετοχής στο camp:
2621042190 | 6979692998 | milanjuniorcampgreece@gmail.com

και στο site του camp: http://milan-junior-camp-greece.webnode.gr/

Στο Facebook: https://www.facebook.com/MilanJuniorCampGreece
και στο Twitter: https://twitter.com/MJC_GREECE_2013

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube