Οι εγγραφές για το Milan Junior Camp – Greece 2013 ξεκίνησαν!

Το camp των Ροσονέρι θα διεξαχθεί στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας στο Αθλητικό Κέντρο του Πανηλειακού με διαμονή στο Epihotel Odysseas, από 1 έως 7 Ιουλίου και στη Βόρεια Ελλάδα με την υποστήριξη του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου «ΑΤΕΡΜΩΝ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου.

Για τις συμμετοχές θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας! Νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 15 ετών έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο πιο επιτυχημένο camp παγκοσμίως, έχοντας δίπλα τους επαγγελματίες προπονητές και παίκτες της Milan που θα τους διδάξουν τα μυστικά του Ιταλικού και Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Όσα παιδιά διακριθούν θα έχουν την τύχη να στελεχώσουν τις ακαδημίες της Milan και οι καλύτεροι αθλητές θα βραβευτούν με ένα ταξίδι στο Μιλάνο όπου θα δοκιμαστούν από τους υπευθύνους των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της «Milan Junior Camp Day».

Όλοι οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν μια σειρά από αθλητικό υλικό της Adidas με τα χρώματα της Milan και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από τη Milan.

Τα camp της Milan διεξάγονται σε πάνω από 40 χώρες και συμμετέχουν ετησίως 160.000 παιδιά που επιθυμούν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία αθλητικών ποδοσφαιρικών διακοπών με γνώμονα την εκπαιδευτική συμφιλίωση και την υγιεινή διασκέδαση.

Έχοντας υπόψιν ότι από τις ακαδημίες της Α.C. Milan έχουν ξεπηδήσει μερικοί από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, όπως ο Franco Baresi και ο Paolo Maldini, το Olympia Junior Camp δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα αποκτώντας τις ίδιες εμπειρίες με αυτούς.

Περισσότερα στο:
www.milan-junior-camp-greece.webnode.gr
milanjuniorcampgreece@gmail.com

Τηλέφωνα:
2621042190 & 6979692998

Κάνετε like στο: https://www.facebook.com/MilanJuniorCampGreece
και follow στο: https://twitter.com/MJC_GREECE_2013

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube