Στον Κώστα Σλούκα κατέληξε δικαιωματικά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Με την εξαιρετική εμφάνισή του απέναντι στο Περιστέρι bwin, ο άσος του Ολυμπιακού κατέγραψε την κορυφαία ατομική επίδοση σε όλα τα ματς.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ο Κώστας Σλούκας με εκπληκτικές επιδόσεις σε τρίποντα και ασίστ είναι ο δεύτερος MVP of the Week της Basket League της φετινής σεζόν.

Ο 32χρονος διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου bwin συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο ranking.

Ο Σλούκας σε 30’ συμμετοχής πέτυχε 23 πόντους με 4/4 βολές, 2/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα, πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 13 ασίστ, κέρδισε ένα φάουλ και έκανε ένα φάουλ, πραγματοποίησε 2 κλεψίματα και υπέπεσε σε 3 λάθη.

Η επίδοση του Θεσσαλονικιού γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ήταν η καλύτερη ανάμεσα στους παίκτες της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστολή διαμαρτυρίας του Παναθηναϊκού στον Χρυσοχοΐδη, ζητά εξηγήσεις για την προσαγωγή φιλάθλων του

Νίκλας: «Η Λάμπερτ έβαλε την σφραγίδα της - Χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για το τρόπαιο»

Σίμος: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά ο τραυματισμός της Σταμολάμπρου μας χάλασε τα σχέδια»

Λάμπερτ: «Δεν σκύψαμε το κεφάλι και τα καταφέραμε»

Η ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού πανηγυρίζει για την πρόκριση των γυναικών

Το απόλυτο δράμα και ένα θρυλικό φινάλε με το νικητήριο καλάθι της Λάμπερτ!

Μυθική Λάμπερτ και ακόμα πιο μυθικό come-back του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» για την πρόκριση στον τελικό!

Μπαρτζώκας: «Τους τελικούς τους κερδίζει ο πιο έτοιμος και τυχερός»

Μπαρτζώκας και παίκτες του Ολυμπιακού βλέπουν το ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΠΑΠ Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών

Πίτερς: «Στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετράει ποιος έχει περισσότερη ένταση»