Παρόλα αυτά, το N’JOY UNI-Tennis Athens Open 2013 βρίσκεται σε εξέλιξη και οι διακοπές παίρνουν κυριολεκτικά μετάθεση για περισσότερους από 100 φοιτητές που συμμετέχουν, ανάμεσα στους οποίους πολλά δυνατά ονόματα του Ελληνικού τένις. Το επίπεδο κάθε χρόνο είναι και πιο ανεβασμένο και αναμένεται ο τελικός των μονών τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες να είναι παιχνίδια ακατάλληλα για καρδιακούς. Για να πάρουμε όμως μία γεύση από το τι έκαναν οι παίχτες το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στην κατηγορία του μονού ανδρών ο Παπακοσμάς έχασε από τον Βατίστα 0-6,0-6 με το σκορ να μην λέει καθόλου την αλήθεια για την ευκολία που ο δεύτερος έπαιρνε τα games. Ο Βεντουρής νίκησε τον Χρόνη 6-0,6-0, ενώ ηττημένος από το παιχνίδι με το Νίκο Κόκκοτα βγήκε ο Γιάννης Ανδρουτσέλης σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και ημιτελικός...

Στα διπλά αντρών, ο Καραγιάννης με τον συμπαίκτη του Μαυρονικόλα, νίκησαν 6-3,6-3 των Πίστα με τον Τρουλινό, ενώ θέαμα προσέφεραν τα αδέλφια Ανδρουτσέλη με αντίπαλους τους Μαντούσης και Σωτηρίου όπου αν και επικράτησαν τα αδέλφια στο πρώτο set (6-3) οι δεύτεροι έβαλαν τα δυνατά τους με αποτέλεσμα να τους ‘’ ζορίσουν’’ αρκετά (7-5) χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα αδέρφια μάλιστα από σήμερα προκρίθηκαν στον τελικό καθώς επικράτησαν 2-1 σετ των Βεντουρή και Δήμα σε ένα συγκλονιστικό πραγματικά παιχνίδι. Στα μονά γυναικών η Ασημάκου πήρε εύκολα τη νίκη από την Γιαννακοπούλου 6-0,6-0 ενώ παρομοίως η έτερη περσινή φιναλίστ, η Βερονίκη Γιορταμή κέρδισε σχετικά άνετα την Αγγελική Τρεζάνη.

Η FILA πιστή σε όλα τα μεγάλα «τενιστικά» ραντεβού είναι παρούσα στην διοργάνωση από το 2008 όταν και πρωτοξεκίνησε και αξίζει να αναφέρουμε πως αποτελεί τον πιο ιστορικό χορηγό της διοργάνωσης με τις δωροεπιταγές της για τους νικητές να αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα!

Η συνεργασία με τo RED BULL φυσικά συνεχίζεται και φέτος δίνοντας φτερά στους παίχτες όποτε χρειάζεται και ...πιστέψτε μας, χρειάζεται συχνά και λόγω επιπέδου και λόγω θερμοκρασιών και εποχής!

H ΝΙΚΟΝ αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς υποστηρικτές της διοργάνωσης καθώς από το 2008 μέχρι σήμερα έχει γεμίσει τους νικητές με ψηφιακές μηχανές ώστε να μην χάνουν στιγμή από τις στιγμές που... λατρεύουν να ζουν!

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΚΟΡΠΗ είναι το επίσημο νερό της διοργάνωσης, όπως και πέρσι και ότι η MANTIS αντίστοιχα η επίσημη μπάλα του τουρνουά, όπως και σε τόσες άλλες σημαντικές ελληνικές διοργανώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube