Την παραμονή του Γιάνις Τίμα επιθυμεί η Χίμκι, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας από τη Μόσχα, Πάβελ Αστάχοφ, έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους, για την απόκτηση του Λετονού φόργουορντ και περιμένει η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.

«Ο Τίμα μας βοήθησε πολύ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και φυσικά θα θέλαμε πολύ να τον κρατήσουμε. Ήδη δουλεύουμε πάνω σε αυτό το θέμα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος», δήλωσε αρχικά ο Πάβελ Αστάχοφ στην ιστοσελίδα «vk.com» και πρόσθεσε:

«Τώρα, ο Γιάνις είναι πολύ ευχαριστημένος και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του. Γι’ αυτό, θα ήταν ανόητο από την πλευρά μας να μην συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική συνεργασία. Ήταν δύσκολη η κατάσταση για εκείνον στον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση στο τέλος. Όπως, συμφωνήσαμε για τον δανεισμό του».

Πάντως, εάν ολοκληρωθεί το deal του Γιάνις Τίμα τότε θα έχει γίνει μία «win win» κατάσταση για όλες τις πλευρές. Από τη μία, η Χίμκι θα έχει έναν παίκτη που δείχνει ότι θέλει να αγωνίζεται με τη φανέλα της και έχει προσφέρει αρκετά στο διάστημα που βρίσκεται εκεί, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός θα έχει απαλλαγεί από ένα «βαρύ» συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν πρόσφερε σχεδόν καθόλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube