Όσοι περιμένατε την 26η Νοεμβρίου για να πάρετε στα χέρια σας το Football Manager 2025 και να ξεκινήσετε το μαγικό ταξίδι σας στην προπονητική, θα πρέπει μάλλον να... αναθεωρήσετε τα πλάνα σας!

Και αυτό διότι, η Sports Interactive ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (10/10) πως η κυκλοφορία του διάσημου video game θα καθυστερήσει αρκετά, καθώς θα βγει στην αγορά τον Μάρτιο του 2025!

Λόγω διαφόρων προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στον σχεδιασμό και προγραμματισμό του παιχνιδιού, η εταιρία παραγωγής, σε συνεννόηση με τη SEGA, πήραν τη δύσκολη απόφαση να θέσουν σε κυκλοφορία το FM 2025 τέσσερις μήνες μετά την αρχική ημερομηνία!

«Μετά από προσεκτική εξέταση, η Sports Interactive πήρε τη σκληρή απόφαση να καθυστερήσει περαιτέρω την κυκλοφορία του Football Manager 25.

Μετά από συζητήσεις με τη SEGA, τους δικαιοπάροχους και τους συνεργάτες μας, συμφωνήσαμε ότι ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία μέχρι τον Μάρτιο του 2025. Ειδική πλατφόρμα Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας θα ακολουθήσουν μόλις επιβεβαιωθούν»,
ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Sports Interactive, προκαλώντας τεράστιο σοκ στους φανατικούς φίλους του παιχνιδιού.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube