Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των κρασιών του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη.
Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη είναι ένα από τα πιο ιστορικά και σημαντικά οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας με αμέτρητες διακρίσεις παγκοσμίως και κατά την διάρκεια του γεύματος, θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικές από τις πιο σημαντικές δημιουργίες του.
Το μενού, ένα σύνολο υπέροχων γεύσεων και αρωμάτων, είναι εμπνευσμένο από την γαστρονομία της Γουμένισσας και σχεδιασμένο από τον chef του Daios Food Bar Restaurant, Στέλιο Λιακόπουλο και την ομάδα του.
Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr