Περίεργο παιχνίδι στις δύο πιο ισχυρές ελληνικές ομάδες έπαιξε η τύχη στην κλήρωση για τους ομίλους του FIBA Eurocup. Κι αυτό γιατί αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να μπει στους ομίλους της Ευρωλίγκας μέσω προκριματικών, θα είναι στον ίδιο όμιλο του Eurocup με τον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχες ερυθρόλευκες συμμετέχουν στον όμιλο με τη ρουμανική Σέπσι και τον Ερυθρό Αστέρα από τη Σερβία στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, που θα γίνουν 11 και 13 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση και τερματίσει τρίτος, τότε θα μεταφερθεί απευθείας στους ομίλους του Eurocup και θα είναι στον πρώτο μαζί με τον Παναθηναϊκό, την πολωνική Λούμπλιν και μία ακόμη ομάδα από τα προκριματικά. Αν είναι δεύτερος, θα βρεθεί σε άλλο γκρουπ.

Από την κλήρωση που θα έγινε το πρωί της Παρασκευής προέκυψαν 12 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων ο καθένας. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες προκρίνονται στα νοκ άουτ και κατατάσσονται από την 1η ως την 32η θέση ανάλογα με τα αποτελέσματά τους. Εν συνεχεία ακολουθούν νοκ άουτ διπλοί αγώνες ως εξής: 1ος-32ος, 2ος-31ος, 3ος-30ος και ούτω καθεξής.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube