Στο Πόρτο Μπούφαλο της Νότιας Εύβοιας, δύο ώρες μόλις μακριά από την Αθήνα βρίσκει κανείς τη νέα ξενοδοχειακή μονάδα, «Evia Silence», δίπλα σε έναν υπέροχο κόλπο με τιρκουάζ νερά.



O Μπάμπης Χριστόγλου άφησε για λίγο τον ΣΠΟΡ FM και πήγε μέχρι το « Εvia Slence». Εκεί ξεκουράστηκε και χάρηκε απολαυστικές στιγμές μαζί με τους ιδιοκτήτες του. Αυτήν του την εμπειρία θέλει να μοιραστεί μαζί σας.

Οι ηθοποιοί Χάρης Τζωρτζάκης και Έφη Κόντα, λάτρεις και οι δύο των ταξιδιών και ζευγάρι και στη ζωή, ονειρευόντουσαν να προσφέρουν στους άλλους αυτό που και οι ίδιοι αναζητούν στις διακοπές τους: Φυσικό κάλλος, καλό φαγητό, ευχάριστο περιβάλλον και εναλλακτικές δραστηριότητες. Κάπως έτσι γεννήθηκε το «Evia Silence», ένα μικρό και όμορφο ξενοδοχείο με άξονα τη γιόγκα, το καλό φαγητό και το παρεϊστικο κλίμα.



Το οίκημα στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο προϋπήρχε και την ανανέωσή του ανέλαβε το Weld Studio και ο αρχιτέκτονας Άγγελος Παλάσκας.

Οι τιμές που προσφέρονται είναι ιδιαιτέρως καλές και μπορεί κανείς να επιλέξει το ξενοδοχείο τόσο για μικρές αποδράσεις, όσο και για πολυήμερες διακοπές.



Το απόλυτο ησυχαστήριο, η Yoga και οι δραστηριότητες



Ο Χάρης Τζωρτζάκης σκέφτηκε πως αυτό που άρμοζε στον ήσυχο κόλπο του Πόρτο Μπούφαλο ήταν μία εναλλακτική μορφή τουρισμού. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα της ξύλινης αίθουσας για γιόγκα μεγέθους 70 τ.μ., με θέα τη θάλασσα και τον κόλπο με τα ιστιοφόρα. Ήδη πολύς κόσμος, αλλά και δάσκαλοι γιόγκα, έρχονται για να απολαύσουν στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης.



Επιπλέον μπορεί κανείς να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο του, κάνοντας θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως κανό, καταδύσεις και ψάρεμα, αλλά να έρθει και πιο κοντά στη φύση, κάνοντας περιπάτους στα γραφικά μονοπάτια της καταπράσινης περιοχής.

Ιδιαίτερες γεύσεις με την υπογραφή του σεφ Αντώνη Γιαννακάρη

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, που προσφέρει ιδιαίτερες γεύσεις με την υπογραφή του σεφ Αντώνη Γιαννακάρη.



Όντας και οι δύο ηθοποιοί λάτρεις του καλού φαγητού, επέλεξαν με προσοχή τον σεφ με τον οποίο ταίριαζαν στις απόψεις τους για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου.



Ο κήπος τους με τα μυρωδικά, αλλά και τα διαφορά ζαρζαβατικά που κόβονται παρουσία σου, όπως και όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί ο σεφ και προέρχονται από τη γύρω περιοχή, ένας πραγματικός παράδεισος, εναλλακτικός, γήινος, πραγματικός.



Το βραδάκι μπορείς να πιεις το ποτό σου στην καταπληκτική αυλή, απολαμβάνοντας τη δροσιά και τη θέα του μικρού αυτού κολπίσκου.

Οι ηθοποιοί που ψηφίζουν «Evia Silence»για τις διακοπές τους



Δεν είναι τυχαίο ότι το «Evia Silence» το επιλέγουν πολλοί ηθοποιοί και αρκετοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης με την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου, η Ρένια Λουϊζίδου, αλλά και πολλοί άλλοι έχουν ήδη απολαύσει όλα όσα προσφέρει το ξενοδοχείο.

Το «Evia Silence» είναι προϊόν αγάπης από τον Χάρη Τζωρτζάκη και την Έφη Κόντα και σου υπόσχεται μαγικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, δύο ώρες μακριά από την Αθήνα και μία από τη Χαλκίδα. Αξίζει να το ζήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube