Μετά τα αποτελέσματα του απογεύματος, ολοκληρώθηκαν και τα βραδινά ματς των ομίλων του Europa Conference League. Μοναδική εκκρεμότητα, πλέον, εκείνη του 7ου γκρουπ, όπου αναμένεται η διεξαγωγή του Τότεναμ-Ρεν, με τη Φίτεσε να έχει επικρατήσει 3-1 της Μούρα και να περιμένει στη 2η θέση (οδηγεί στα Playoffs του θεσμού).

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, πλην φυσικά από τον όμιλο του ΠΑΟΚ, ξεχώρισε η νίκη (3-0) της Βασιλείας επί της Καραμπάγκ, με τους Ελβετούς να εξασφαλίζουν την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16».


5ος όμιλος:

Φέγενορντ-Μακάμπι Χάιφα 2-1
Ουνιόν Βερολίνου-Σλάβια Πράγας 1-1

Η πρώτη θέση είχε κριθεί ήδη, με τη Φέγενορντ να μην... επαναπαύεται και να επικρατεί (2-1) και της Μακάμπι Χάιφα. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Σλάβια Πράγας, η οποία πήρε την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου.

Η τελική βαθμολογία:

1. Φέγενορντ 14β.
2. Σλάβια Πράγας 8β.
3. Ουνιόν Βερολίνου 7β.
4. Μακάμπι Χάιφα 4β.

6ος όμιλος:

Κοπεγχάγη-Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0
ΠΑΟΚ-Λίνκολν 2-0

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του νικώντας 2-0 τη Λίνκολν στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο σκορ της Κοπεγχάγης επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Η τελική βαθμολογία:

1.
Κοπεγχάγη 15β.
2. ΠΑΟΚ 11β.
3. Σλόβαν Μπρατισλάβας 8β.
4. Λίνκολν 0β.



7ος όμιλος:

Φίτεσε-Μούρα 3-1
Τότεναμ-Ρεν (αναβολή)

Η Φίτεσε νίκησε 3-1 εντός έδρας τη Μούρα, ανέβηκε στη 2η θέση, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει το αναβληθέν ματς μεταξύ των Τότεναμ και Ρεν (κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της πρώτης) για να δει εάν θα την καταλάβει οριστικά. Το γαλλικό κλαμπ έχει καπαρώσει ήδη την απευθείας πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Η βαθμολογία (εκκρεμεί το Τότεναμ-Ρεν):

1.
Ρεν 11β.
2. Φίτεσε 10β.
3. Τότεναμ 7β.
4. Μούρα 3β.


8ος όμιλος:

Βασιλεία-Καραμπάγκ 3-0
Ομόνοια-Καϊράτ Αλμάτι 0-0

Η Βασιλεία δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Καραμπάγκ και επικρατώντας 3-0 κατέλαβε την πρώτη θέση, αφήνοντας τους Αζέρους στη δεύτερη. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το αδιάφορο βαθμολογικά Ομόνοια-Καϊράτ Αλμάτι.

Η τελική βαθμολογία:

1.
Βασιλεία 14β.
2. Καραμπάγκ 11β.
3. Ομόνοια 4β.
4. Καϊράτ Αλμάτι 2β.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube